Προσδιορισμός κυρίων συστατικών του οίνου

Biosystems Analyzer Y15

Biosystems Analyzer Y15

Ποσοτικός προσδιορισμός βασικών παραμέτρων του οίνου και του γλεύκους

Με την χρήση ενζυμικό Αναλυτή είναι δυνατόν να αναλυθούν μία σειρά από βασικές παραμέτρους του γλεύκους και του οίνου όπως:

  • Γλυκόζη + Φρουκτόζη
  • Αφομοιώσιμο άζωτο
  • Μηλικό + Γαλακτικό οξύ
  • κ.α.

Εργαστήριο Οινολογίας & Αλκοολούχων Ποτών, Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων & Διατροφής του Ανθρώπου, , Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Ιερά Οδός 75, 11855, Αθήνα, Ελλάδα