Το Κέντρο Επιμόρφωσης και Διά Βίου Μάθησης (ΚΕΔΙΒΙΜ) του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΓΠΑ) σας
καλωσορίζει στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλοΜικροβιολογία Οίνου – Τεχνολογία Ζυμώσεων, διάρκειας 54
διδακτικών ωρών, το οποίο θα διεξαχθείεξ αποστάσεως και θα υλοποιηθεί μέσω ειδικά διαμορφωμένης
ηλεκτρονικήςεκπαιδευτικής πλατφόρμας καταγραφής των ωρών παρακολούθησης.

Επιστημονικός Υπεύθυνοςτου προγράμματος είναι ο κ. Γεώργιος Κοτσερίδης Καθηγητής Οινολογίας στο Τμήμα
Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Για τον οδηγό σπουδών πατήστε εδώ.

Written by ipapaki
Hits: 1688

Το Κέντρο Επιμόρφωσης και Διά Βίου Μάθησης (ΚΕΔΙΒΙΜ) του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΓΠΑ) σας καλωσορίζει στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο Τεχνολογία οίνου – Making good wines, διάρκειας 55 διδακτικών ωρών, το οποίο θα διεξαχθεί εξ αποστάσεως και θα υλοποιηθεί μέσω ειδικά διαμορφωμένης ηλεκτρονικής εκπαιδευτικής πλατφόρμας καταγραφής των ωρών παρακολούθησης.

Επιστημονικός Υπεύθυνος του προγράμματος είναι ο κ. Γεώργιος Κοτσερίδης Καθηγητής Οινολογίας στο Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Για τον οδηγό σπουδών πατήστε εδώ.

Written by ipapaki
Hits: 1899

Το Κέντρο Επιμόρφωσης και Διά Βίου Μάθησης (ΚΕΔΙΒΙΜ) του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΓΠΑ) σας καλωσορίζει στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο Αμπελουργία για οινολόγους, διάρκειας 55 διδακτικών ωρών, το οποίο θα διεξαχθεί εξ αποστάσεως και θα υλοποιηθεί μέσω ειδικά διαμορφωμένης ηλεκτρονικής εκπαιδευτικής πλατφόρμας καταγραφής των ωρών παρακολούθησης.

Επιστημονικός Υπεύθυνος του προγράμματος είναι ο κ. Γεώργιος Κοτσερίδης Καθηγητής Οινολογίας στο Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Για τον οδηγό σπουδών πατήστε εδώ.

Written by ipapaki
Hits: 1995

Εργαστήριο Οινολογίας & Αλκοολούχων Ποτών, Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων & Διατροφής του Ανθρώπου, , Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Ιερά Οδός 75, 11855, Αθήνα, Ελλάδα