Το Κέντρο Επιμόρφωσης και Διά Βίου Μάθησης (ΚΕΔΙΒΙΜ) του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΓΠΑ) σας
καλωσορίζει στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλοΜικροβιολογία Οίνου – Τεχνολογία Ζυμώσεων, διάρκειας 54
διδακτικών ωρών, το οποίο θα διεξαχθείεξ αποστάσεως και θα υλοποιηθεί μέσω ειδικά διαμορφωμένης
ηλεκτρονικήςεκπαιδευτικής πλατφόρμας καταγραφής των ωρών παρακολούθησης.
Επιστημονικός Υπεύθυνοςτου προγράμματος είναι ο κ. Γεώργιος Κοτσερίδης Καθηγητής Οινολογίας στο Τμήμα
Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Για τον οδηγό σπουδών πατήστε εδώ.
Εργαστήριο Οινολογίας & Αλκοολούχων Ποτών, Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων & Διατροφής του Ανθρώπου, , Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Ιερά Οδός 75, 11855, Αθήνα, Ελλάδα